Oturum Aç

Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı

İstanbul Kalkınma Ajansının (İstKA) Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı‘nın amacı İstKA tarafından şu şekilde ifade edilmiştir:

“Katma değeri, teknoloji ve bilgi yoğunluğu yüksek ürün ve hizmetler ile İstanbul’un küresel ekonomide söz sahibi olabilmesi için yenilik ve yaratıcılık odaklı ekonomik yapının benimsenmesi ve bu doğrultuda İstanbulluların yenilik üretme ve yaratıcılık kapasitelerinin geliştirilmesi”

Bu proje kapsamında Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve proje ortağı Merkezefendi Geleneksel Tıp Derneği ile beraber Bezmialem Fitoterapi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin kurulması için destek almıştır (TR10/14/YEN/0084; Toplam proje bütçesi: 1.361.399,20 TL) ve Eylül 2014 faaliyete geçmiştir. Bu proje desteği 1 yıl sürecektir ve bu tarihten sonra Bezmialem Fitoterapi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi kendi imkanları ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi desteği ile eğitim, araştırma ve uygulama alanlarında faaliyet göstermeye ve büyümeye devam edecektir.

HASTANEMİZ